måndag, juni 15, 2009

Förgät oss ej


Inte konstigare än en annons i tidningen, eller så.

2 kommentarer:

malin sa...

Sådana anslag satt uppe i en del små bergsbyar vi besökte på kreta med. Lite ovant, visst, men å andra sidan - varför inte. precis som när man är oerhört förälskad och vill basunera ut sin lycka över trädtopparna, på samma sätt borde väl sorgen få visas upp och berättas om?

Har du det varmt förrsten?? Samaria var maffigt,

http://luften-bor-i-mina-steg.blogspot.com/2009/06/om-tavlingsmanniskan-i-mig.html

Johan sa...

Ja, varför inte. Döden ska helst sopas under mattan hos oss, inte tänkas på för mycket. Kanske därför man reagerar på dessa anslag.

Det är precis lagom idag. Senast i Tunis var det lite jobbigt. Kvicksilvret parkerad på 37° några timmar innan det vände neråt. Dock är det inte så besvärligt så länge man har vatten, trots att man far omkring rätt intensivt under hamnstoppen. Den torra Saharaluften är betydligt lättare att ha att göra med än den tunga tropiska fuktigheten som rådde i exempelvis Lagos och Lomé. Vi får se hur det blir där imorgon.

Ja, givetvis blir man sugen. Kreta verkar vara en "måste-ö" och ni verkar ha haft det riktigt bra! Katastrofalt nog har jag bara varit i Grekland en enda gång. Det måste bli fler, även om min senaste förtjusning kan skyllas på ett annat land. En sensommarsemester efter avmönstring kanske kunde vara nåt. I september är väl Kreta fortfarande helt okej att åka till.