lördag, maj 03, 2008

Hippiekoma

Jag och Mr. Tanglewood har varit på väg till San Francisco och det försiktiga folket i 5 timmar nu ikväll. Blommor i håret så klart och fodralet proppat med andra växter. Jag hör mig själv - summertime will be a love in there - och det blir nästan plågsamt påtagligt.

Född i fel årtionde som alltid.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, nu blev jag sugen på hasch... Nej, va fan säger jag, jag menar mer öl! :)

Minna sa...

Efter att jag såg Into the wild har jag varit omåttligt sugen på att sälja allt jag äger och dra runt i en blommig husbil i USA, lyssna på musik och sälja böcker. :D

Man borde göra lite mer det man är sugen på.. Det är vårt problem, vi gör inte det vi kan och vill utan det som förväntas av oss.

Elin sa...

få saker gör mig så spontant lycklig som att se bilder från hela hippieran! jag bara inbillar mig att folk gick runt och var lyckliga hela tiden. man bodde i sina kollektiv och kunde träffa vem man ville och göra vad man ville. man bara lyssnade på musik och hade det bra. förskönar jag allt detta nu tro? ;)

jag försöker ju få uppleva dom där växterna i fodralet ändå men det går ju lite trögt :O

men sen det minna skriver stämmer så bra! vi gör bara det som förväntas av oss, inte det vi helst skulle vilja. vilka tråkmänniskor vi är. jag tror jag ska gå ut och leta efter nåt att stoppa i fodralet. :)

ps. hur sjutton får du in youtube-klippen? jag har verkligen försökt men jag kan inte länka..

Johan sa...

Cobra Rax: Ja vad menar du egentligen? :)

Minna: Just det. Göra det oväntade; när ska vi dra? :D

Elin: Det är väldigt lätt att romantisera kring det där, men galet många blommigabussresenärer dukade under. Fast vi är vi way too stelbenta och formstöpta. Vi borde absolut ta ut svängrummet lite bättre ibland :)

Anonym sa...

Å, den får mig att tänka på Forrest Gump ..den är så ljuvlig den filmen! ..och kanonfin musik :) Du får tänka att det är tur att du i alla fall var född efter istället för långt tidigare, så att du fått möjlighet att lyssna på all den braiga musiken!

Johan sa...

Kenni: Egentligen helt självklart att tänka så, att jag inte kommit på det själv tidigare :D

Visst är filmen suverän. Och musiken likaså :)