söndag, november 23, 2008

Någonstans i Enskede

Förstå besvikelsen när allt jag ville ha var en gammal hederlig standard på bakruset.

5 kommentarer:

Nina sa...

Wow, men vad.._snålt_ av dem att inte ha vanliga pizzor. -Har också ätit pizza i Enskede men det var en tid sen (förrförra sensommaren när jag skulle hälsa på Nalle Knutsson), men det kan inte ha varit samma ställe som ditt plejs för där hade de nog standardpizzor vill jag minnas... Och champaaaaagne också, fast..det hade kanske inte varit nåt för dej ändå om du är bakis en dag som denna..

Nina sa...

Oxfilé-pizzoe är The Shit förresten!

Johan sa...

Eller hur, så jäkla sniket och märkvärdigt att dom måste göra en special liksom. Det här var också för en tiden sedan, två veckor tror jag, men nästa gång jag är där så!

Hälsa på Nalle och champagne, vad var det för en tillställning egentligen?

Javisst, med jalapenos n shit :)

k sa...

Gammal Dalaröv låter inte som det självklara valet :/ Antingen får det stå specificerat vems Dalaröv som ingår eller så får de förkorta sina ord på ett smakfullare sätt :P

Under min tid som pizzabagare hade vi en nymodernighet på menyn i form av spagettipizza. Alltså inbakad pizza med spagetti och köttfärssås. Det har jag inte sett någon annanstans efter det.. men den var faktiskt god!

Annars kan jag meddela att det brukar vara fullt tillåtet att frångå menyerna och ha egna önskemål om innehåll. Mao, nästa gång behöver du inte misströsta .. :)

Johan sa...

Jojo, ser du en så bara måste du ha en sån. För jag vill ogärna tro att det är någon på tryckeriet som hatar pizzamannen.

Seriöst, spaghetti på pizzan? Och den var god alltså? Förstår att du inte sett en sån någon annanstans. Kul med unika pizzor (Dalaröv har jag inte heller smakat nån annanstans :)