tisdag, mars 30, 2010

Läsperiod 3 - check

En ganska trevlig känsla att spika alla tre kurser under en läsperiod. Engelsk kommunikation, Sjöfartsjuridik och Astronomisk navigation. Rätt in på poängkontot bara.

Nu är det Radiokommunikation – ROC, Storcirkel- och Teknisk navigering samt ytterligare nån larvig kurs i engelsk säkerhetskommunikation som gäller innan sommaren. Sen är jag - sjukt nog - halvvägs genom hela grejen. Hur fort går inte tiden egentligen?

Jag tackar mig själv.

3 kommentarer:

essim sa...

Alldeles för fort kan tyckas ibland.. Duktig du är.
En vän till en vän gör något liknande det du gör och är i detta nu på väg på Amazonfloden för att lossa och lasta någonstans.
Vilka äventyr ni får vara med om.

Anonym sa...

Bakom Anna LINDH assassination ligger judar avslöjar både Jan Inge FLÜCHT och Ove SVIDÉN i den 14 maj 2010
Politikern Ove SVIDÉN hänvisar till ”andliga upplevelser” till stöd för sin uppfattning. Specifikt pekar han ut en judisk affärsman som ansvarig för 11 septemberattackerna. Förklaringen till de judiskt styrda aktionerna ska vara ett offertänkande inom den judiska gruppen med syfte att uppnå ett högre syfte, i fallet med Förintelsen den judiska staten Israel, grundad kort efter andra världskrigets slut. Estonia-massakern 1994 och mordet på utrikesminister Anna Lindh är, enligt riksdagskandidaten, resultatet av aktioner styrda av en grupp på 13 judiska finansfamiljer.
- De vågar avslöja sanningen vad alla hederliga oberoende intellektuella borde göra!

Mvh.
Louise Pehrson

Johan sa...

essim: Visst känner man sig rätt lyckligt lottad emellanåt. Vilken annan utbildning erbjuder hela världen som praktikplats?
Nu är det snart ett år sen jag var ute, och det börjar kännas att man vill ut igen.. och varför inte Amazonas. Vore häftigt.

Louise: Vad vill du ha sagt med detta?